Πρέπει να το σχεδιάσεις. Δείξε σε όλους την πρόθεση σου.

Jack Hockenberry, βιομηχανικός σχεδιαστής.

 

Το να ενεργούμε με πρόθεση είναι κάτι που θα έπρεπε όλοι να κάνουμε, σε οτιδήποτε παράγουμε. Ο σχεδιασμός ενός custom αμαξιδίου χρειάζεται μία ξεκάθαρη πρόθεση έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα αμαξίδιο που θα κάνει τη μετακίνηση εύκολη.

Τα αμαξίδια μας είναι μοναδικά για έναν και μόνο λόγο: επειδή η βάση της σχεδίασης του αμαξιδίου είστε ΕΣΕΙΣ. Λαμβάνοντας υπ’ όψη τις δικές σας δυνατότητες, τις δικές σας επιθυμίες αλλά και τις ιδιαιτερότητες του δικού σας σώματος τότε μπορούμε να κάνουμε πραγματικότητα ένα custom αμαξίδιο τόσο μοναδικό όσο εσείς.

Η διαδικασία είναι η παρακάτω: Γίνεται η πρώτη συνάντηση και εκεί αφού συζητήσουμε σχετικά με την καθημερινότητα σας τότε γίνεται η σωματομετρία σας. Όλες οι πληροφορίες τοποθετούνται στο λογισμικό σχεδίασης του αμαξιδίου και το αρχείο αυτό αποστέλλεται στο τμήμα παραγωγής όπου και ξεκινά η παραγωγή του. Όταν είναι έτοιμο και πριν πάει για βαφή και τελικό μοντάρισμα ελέγχεται για την αντοχή του και την κύλιση του σε ειδικά μηχανήματα. Μετά τον έλεγχο γίνεται άλλη μία συνάντηση μεταξύ μας και εκεί ελέγχουμε το αμαξίδιο μαζί, έτσι ώστε να είστε σίγουροι για αυτό που πρόκειται να αποκτήσετε. Εάν χρειαστούν κάποιες αλλαγές τότε πραγματοποιούνται και μετά το αμαξίδιο μπαίνει στη τελική φάση της κατασκευής όπου εκεί βάφεται σε όποιο χρώμα εσείς θέλετε, χωρίς περιορισμούς, και γίνεται το τελικό μοντάρισμα.

Είμαστε πεπεισμένοι λοιπόν ότι το custom αμαξίδιο σας ανταπεξέρχεται στις προσδοκίες σας και έτσι βοηθά στην αυτονομία σας και γενικά στην καθημερινότητα σα